HTML

Szekularizáció!

2015.02.15. 11:45 Blogovics

A szekularizáció a felvilágosodás, fejlődés, modernizálódás elkerülhetetlen vívmánya. Vívmány melyet a liberalizmus, illetve a liberális demokrácia oly mértékben érvényesített, hogy az európai civilizáció utóbbi 1000 évét immár teljesen figyelmen kívül lehet hagyni. A kereszténység fogalmát a liberális illetve bal-liberális, manipulatív propaganda megpróbálja teljesen kitörölni a társadalmi tudatból. Ez a jelenség úgy nyugat Európában mind a volt kommunista országokban jelentős mértékben megtörtént. Nyugaton a jóléti társadalmak kényelme, keletebbre a bal-liberális propaganda vágta el az egyén biztonságot nyújtó ezredéves gyökereit úgy, hogy a szekularizáció által sújtott ember, identitásválságban, gyökértelen uszadékként hánykolódik a huszonegyedik század hullámverésében.

A jelenség azonban nem egyértelmű. A szekularizáció, mely odáig elment, hogy az Európai Unió Alkotmányában nincs helye a kereszténység fogalmának, kiemelten támogatja az európai hagyományoktól idegen vallásokat és vallási közösségeket. A szekularizált Európa, illetve annak vezető bal-liberális politikája kiemelten támogatja az iszlám, izraelita, távol keleti és nem utolsó sorban a kereskedelmi egyházakat.

Tehát nem kell összeesküvés elméleteket gyártani ahhoz, hogy nyilvánvaló legyen a kettős mérce a kulturális és etnikai gyökerek erőszakos felszámolása, az európai nemzetek tervszerű felmorzsolása.

Ennek egyik eszköze és katalizátora a menekültáradat, melyet egyáltalán nem a véletlen, hanem ügynöki hálózat irányít.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumdum.blog.hu/api/trackback/id/tr707176837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása