HTML

A vég kezdete

2014.05.22. 02:02 Blogovics

Manapság a szinte korlátlan kommunikáció és a demokrácia külsőségeivel tetszelgő világban elavult közhelynek számít az az empirikus történelmi megfigyelés miszerint a birodalmak bukása minden esetben a hagyományos erkölcsök fellazulásával kezdődött. Ez az állítás mint közkézen forgó fogalom, első sorban a római birodalom bukásával kapcsolatban merült fel. Az erkölcscsőszök és filozófusok a társadalmi folyamatok alapján évszázadokkal előtte megjósolták a bukást ami kb.  úgy következett be ahogyan várható volt. Ugyanez történt az Oszmán Birodalommal, a Szovjet Unióval és most minden jel ara utal, hogy Európának is menthetetlenül ez a sors jut osztályrészül. A szélső liberális - kozmopolita trend bebizonyította, hogy kénye kedve szerint manipulálja a nemzetközi európai rendezvényeket. A homoszexualitás Concita Wurst által a közízlés mértékegységeként került ki győztesen és természetesen nem a zenei produkció ami a versengés tárgya lett volna hanem a homoszexualitás mint megnyilvánulási ideál. Ha ez megtörténhetett akkor ez azt jelenti, hogy Európa feladta hagyományos értékeit és értékteremtő képességét. Győzött a liberalizmus mindent felemésztő férge és a bomlasztás, legalábbis Nyugat Európában visszafordíthatatlan irányt vett. A homokosok most jubilálnak pedig nekik talán még kevesebb okuk van ünnepelni győzelmüket mint bár ki másnak. A kontinens erkölcsi szétesése nyilvánvalóan felgyorsítja az előre is megjósolt folyamatokat. Történetesen Európa 25 - 50 év távlatában történő eliszlámosodását. Innen már csak egy szinte természetes fordulat a radikalizálódás a Sharia törvénykezés bevezetése ami együtt jár a homokosok üldözésével. Tehát elég egyértelmű, ahogy azt sokan előttem megfogalmazták, a boldog homokosok is csupán áldozatok. A hagyományos európai értékrend elvetése, a feltétel nélküli liberalizálódás a kulturális felszámolódás a bukás biztos útja aminek a helyét egy még fiatal, erkölcsi potenciállal rendelkező kultúra fogja átvenni. Ez az elgondolás tűnhet egy újabb összeesküvés elméletnek amit azonban a statisztikák és demográfiai előrejelzések évtizedek óta jeleznek. Tehát a másság ilyen rajtaütésszerű és alattomos győzelme tekinthető a vég kezdetének. Izgalmas lenne tudni, hogy konkrétan kik és milyen érdekek állnak a liberális aknamunka hátterében. Mint azt sejteni lehet a folyamatot olyan erők forszírozzák akiknek érdekük Európa leépítése, az erkölcs fellazítása, a védekezőképesség rombolása, a nemzetállamok felszámolása, a beolvasztás, az erkölcsi majd fizikai megsemmisítés akár azzal a kockázattal, hogy majd Europisztánnal is le kell valahogy számolni.

Ha az Uniónak szocialista többsége esetleg elnöke lesz ez a folyamat nyilván felgyorsul. Az erkölcsi romlás minden esetre visszavonhatatlanul gyökeret vert és ennek ügynökei láthatatlan ellenségként  velünk együtt élnek. Nem tartoznak egyik nemzethez sem, gyűlöletre és bomlasztásra vannak kódolva a demokrácia látszata és hangoztatása fedezi őket. Valójában a globális liberalizmus strómanjai. Ők nem ránk szálltak hanem mindenkire. Ugyan úgy gyűlölik a francia a belga, holland parasztot akár a magyart. Egyszerűen a népi - nemzeti Európa ellenségei. 

Szólj hozzá!

Címkék: Európa Európa végnapjai

A bejegyzés trackback címe:

https://dumdum.blog.hu/api/trackback/id/tr356194389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása