HTML

Európa felszámolása

2015.05.19. 23:21 Blogovics

Az utóbbi idő fejleményei igazolni látszanak az európai nemzetek és nemzetállamok tudatos felszámolásával kapcsolatos félelmeket és összeesküvés elméleteket. Az albán rohammal kapcsoltban, bár sejteni lehetett de a macedón elnök, mondta ki, hogy olyan erők vannak a háttérben amelyek háborúkat, kormányválságokat stb. képesek előidézni. Nyilván nem az embercsempész bandákra utalt hanem arra a háttérhatalomra amely saját érdekeinek megfelelően próbálja manipulálni a világot. Ezt az akaratot képviseli az a liberális álláspont amely legalizálta az illegális határátlépést, erőszakolja a kvótarendszert illetve a harmadik országból betóduló tömegek korlátlan befogadását az európai nemzetállamokba. Ennek a politikának egyenes következménye a nemzetek és nemzetállamok felhígulása majd felbomlása. Mindeközben pedig káosz és zűrzavar, a szociális háló és jóléti rendszerek szétesése lévén, hogy a beözönlő tömegek súlyát és ellátási igényeit még a gazdag országok sem lesznek képesek elviselni. (Lásd Svédország ma.) Felmerült a katonai csapás ötlete az észak afrikai embercsempészek ellen. Ide tennék néhány smilist ha lenne. Na Móricka, vajon kivel kerülne szembe az európai haderő? A Gadafit megbuktató líbiai  népi lázadók, szem és fültanuk szerint délszláv tájszólásokat beszéltek és erős középnyugati amerikai akcentussal beszélő őrmesterek parancsait teljesítették. Tehát...? a Nagy tesóval kell majd szembenézni Afrika partjainál??????? És ki az az Iszlám Állam? Ki áll a háta mögött? Azt lehet például tudni, hogy Bin Lali eredetileg CIA ügynök volt, majd az FBI honlapján az egyik legkeresettebb bűnöző és aztán....??

Sok az izgalmas kérdés és talány de ami vitathatatlan, hogy az EU illetve a bizottságot manipuláló erők fő célja, jelentős idegen kultúrájú kisebbségek betelepítése, a nemzetek és nemzetállamok meggyengítése majd összeolvasztása. A klasszikus értelembe vett európai népek történelmi gyökereit és a még élő nemzettudatot és identitást figyelembe véve ez a folyamat nem mehet végbe békés úton. Ezt jelzi a nemzeti mozgalmak felerősödése és népszerűsége. Például a lassan látszólag nemtelenné váló Svédországban a második legnagyobb párt a bevándorlásellenes, nacionalista SD (svéd demokraták pártja).

A jelenségnek vannak nehezen megfejthető rejtélyei és talányi is mint például, hogy miért jó ha Európán belül erős muszlim közösségek szerveződnek amikor azok nyilvánvaló életveszélyt jelentenek más vallási és etnikai közösségek számára, például azokra is akik a leginkább lobbiznak a nemzetek és nemzetállamok ellen.

A dologban talán nincs is logika csak eltökéltség. Erre is vannak példák a közelmúlt történelmében.

.................................................................stb.

Tehát aki saját magának jót akar, felekezettől függetlenül drukkoljon, hogy a kvótarendszer megbukjon.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumdum.blog.hu/api/trackback/id/tr577474422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása