HTML

Hírek röviden

2015.07.22. 08:57 Blogovics

Ismét vízre engedik az Auróra cirkálót

Legfrissebb hírügynökségi jelentések szerint az európai népek kétségbeesett követelésére ismét hadrendbe állítják az Auróra cirkálót mely 1917 ben is sikeresen hozzájárult egy tarthatatlan világrend megdöntéséhez. A jelenkór realitása és a közeljövő kilátásai a legvadabb összeesküvés elméleteket is felülmúlják. Az EU története csak a dinamitéhoz hasonlítható, mely az építő jó szándékból gyilkos önpusztítássá fajult.  A kezdeti konstruktív együttműködés után, de főleg az EU bővítésével, a szervezet vezetése kicsúszott a nemzetek és nemzetállamok kezéből. Ez a folyamat mára odáig fajult, hogy a szervezet csúcsvezetői és legfelsőbb döntéshozó testülete, az EU bizottság, ellenérdekelt hatalom ügynökeiből áll. Nyilvánvaló cél Európa demográfiai, kulturális és gazdasági, jellegének megváltoztatása, a nemzetek és nemzetállamok felszámolása. Európa gazdasági hatalmának felmorzsolása, gyarmatosítása.

Azok között, akik ma ezt látják és azok között, akik nézeteik miatt nem akarják látni a kilátások tekintetében nincs különbség, mert a végeredmény mindenkit egyformán fog súlytani.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumdum.blog.hu/api/trackback/id/tr267646330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása