HTML

Spájzolj...

2015.02.09. 23:15 Blogovics

Spájzolj! vásárolj össze annyi tatrós élelmiszert amennyit csak tudsz! Lisztet, cukrot, tésztát, konzerveket, nem utolsó sorban gyertyát, gyufát, petróleumot. Ha minden a terv szerint alakul szükséged lesz rá a túléléshez vagy legalábbis ahhoz, hogy minden tőled telhetőt megtegyél azért, hogy esetleg túléljed a harmadik világháborút.

Samu bá, ugye azt mondta, hogy elnöki jóváhagyás nélkül, illetve az elnöki hatalmat megkerülve is felfegyverzi Ukrajnát. Tehát a háború elveszti elszigetelt helyi jellegét, a tűz, ha táplálják terjed és óhatatlanul átterjed a szomszédba. A lengyel is fenekedik, fájlalja a katyni erdőt, A lett szúnyogot is elragadta az indulat és és és máris belerántották az EU-t, NATO-t az Oroszország elleni háborúba. Samu bá jubilál, számol, remek üzlet a háború!!

Oroszországba mindenkinek a bicskája beletört, most sem lesz másképpen. Samu bá ezt pontosan tudja ez is az üzlet része. A "szövetségesek" majd kikaparják neki a gesztenyét a tűzből. És az sem mellékes, hogy egy európai háború meggyorsítja a nemzetállam fogalmának felszámolását és szabadon terjedhet a liberális demokráciának nevezett diktatúra.

Közben Schmidt Mária azt várja, hogy a német elismerő és hálás lesz a magyarnak. Micsoda népmesei naivitás. A csodaszarvas legendájával vetekedő nemzeti romantika. A szamaritánus is önszorgalomból volt irgalmas az arroganciát és előítélete az óta sem tudta megtörni pedig az sokkal régebben történt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumdum.blog.hu/api/trackback/id/tr907156793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása